Currently:
  • Noul iPhone 5 ar putea avea dimensiuni ultraslim gratie unui aliaj hi-tech 4 1

GSM - Telefoane > Apple

Noul iPhone 5 ar putea avea dimensiuni ultraslim gratie unui aliaj hi-tech

(1/1)

Pamico:
Noul iPhone 5 ar putea avea dimensiuni ultraslim gratie unui aliaj hi-tech de metal lichid

Noul iPhone 5 de la Apple, ar putea fi inglobat intr-o carcasa ultrasubtire dintr-un aliaj hi-tech cunoscut sub numele de "metal lichid". Acest aliaj, este un amestec de titan, nichel, cupru ?i zirconiu, printre alte metale, este dur, usor ?i rezistent la zgarieturi. La atingere da senzatia de sticla de buna calitate.Analistii se tem insa ca datorita lipsei componentelor care sa incapa intr-o astfel de carcasa, aparitia telefonului va fi amanata pana in luna octombrie. Materialul poate fi modelat într-un proces similar cu cel folosit pentru materialele plastice si anume prin "injectie", ceea ce ar putea duce la o forma mai rotunda si mai ecologica pentru noul telefon.
 
Scurgerea de informatie a avut loc pe un site de stiri IT din Korea. Tot ei spun ca iPhone 5 va fi prezentat in luna iunie la Apple's Worldwide Developers Conference. Designul nu este finalizat - imaginile prezentatei sunt modele conceptuale realizate de You are not allowed to view links. Register or Login pentru You are not allowed to view links. Register or Login.

Analistul Gene Munster de Piper Jaffray a spus ca deficitul de componente ar putea duce la amanarea lansarii asteapta in vara a noului telefon, pentru luna octombrie. Vestea a facut sa scada cota de piata a Apple cu 3,4%, potrivit Bloomberg News. Concurenta fiind foarte mare aceasta veste nu a picat deloc bine celor de la Apple. Sony Xperia S are deja un ecran cu rezolutie mult mai mare decat ultimul iPhone. Samsung este de asemenea pe punctul de a lansa mult asteptatul Galaxy S3. HTC  scoate modele noi cu procesoare quad-core, etc.

Momentan nu se cunosc specificatiile tehnice ale noului model.

You are not allowed to view links. Register or Login
Foto: MacRumors

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View