Life & Style > LifeStyle

Super-yacht ADASTRA: Luxury Trimaran - cand SF-ul devine realitate

(1/1)

Pamico:
Super-yacht ADASTRA: Luxury Trimaran - cand SF-ul devine realitateYacht-ul Adastra este considerat de specialisti cel mai uluitor proiect de acest gen de pana acum. Extrem de asteptata, ambarcatiunea a fost lansata la apa in Zhu Ha, un port din China unde a si fost canstruita. Proiectul celor de la John Shuttleworth Yacht Designs, ambarcatiunea personalizata, este o capodopera a ingineriei care te duce cu gandul la filmele science fiction.

Super-yacht-ul Adastra este format din trei corpuri legate intre ele printr-o punte, a costat 14,5 milioane de dolari, are 42,5 metri lungime, 16 metri latime si cantareste 52 de tone. Proprietarul sau este miliardarul Anto Marden.

Luxosul interior a fost proiectat de echipa Jepsen Design in Hong Kong si personalizat de McConaghy. Este construita din fibra de carbon la exterior si lemn de stejar la interior. Yacht-ul  a fost proiectat in asa fel, incat sa aiba o greutate minima si un consum de combustibil cat mai redus cu putinta. Aproape fiecare componenta a lui a necesitat un model personalizat. De la scari, mobilier pana la balamale, toate au fost construite in mod special pentru Adastra. Detaliile exterioare au fost conceputul celor de la Orion Shuttleworth Design.Adastra poate atinge viteza de 22 noduri pe ora, echivalentul a 41 km pe ora, si are o autonomie de aproximativ 6,400 kilometri fara realimentare, suficient pentru a traversa Atlanticul din Marea Britanie pana in SUA. Proprietarul yacht-ului, miliardarul Anto Marden, va putea sa se deplaseze in conditii de super-lux intre cele doua insule pe care le detine in Indonezia.
Ambarcatiunea este propulsata de trei motoare, unul principal, acesta fiind un Caterpillar C18 si doua Yanmar, secundare. Adastra a fost dotat cu cele mai noi descoperiri ale tehnicii. Are un sistem de monitorizare integrat, care poate fi controlat prin iPad, pe o raza de aproximativ 50 de metri.You are not allowed to view links. Register or Login include o cabina principala si doua cabine secundare, pentru un total de noua musafiri, spatiu pentru un echipaj de pana la sase persoane si o priveliste generoasa pe punte, pentru cei care vor sa admire peisajul. Are patru dormitoare, doua bai, un bar, o sala de mese si un centru de comanda ultra-modern.
Yacht-ul Adastra este rodul a cinci ani de munca, proiectare si constructie a celor de la John Shuttleworth Yacht Designs.sursa: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View