La o cafea de vorba > Paranormal

A fost inventat dispozitivul care te ajuta sa comunci cu spiritele

(1/1)

Pamico:
A fost inventat dispozitivul care te ajuta sa comunci cu spiritele

Fiica cea mare a lui Gary Galka, un barbat din Connecticut, a murit in urma unuui accident de masina, iar barbatul i-a fost alaturi in ultimele sale clipe. Moartea tragica a fiicei sale Melissa, l-a determinat pe barbat sa caute o metoda de a lua legatura cu lumea spiritelor, prin mijloace tehnice si stiintifice.

Devastati de moartea ei, intreaga familia a avut impresia ca, la cateva zile dupa deces, Melissa vrea sa comunice cu ei.

Se intamplau lucruri bizare in casa lor din Connecticut: soneria suna fara sa fie cineva la usa, luminile se aprindeau, posturile Tv se schimbau singure, iar uneori membrii familiei simteau o prezenta straina in camera, langa ei.

“Cineva ma saruta pe frunte sau se aseza pe pat si isi pune capul pe pieptul meu, asta simteam”, povesteste Gary.

Recent, el a decis sa comunice mai eficient cu fata lui si, fiind inginer specializat in aparate electromagnetice, a creat mai multe dispozitive care ajuta aceste spirite sa se manifeste.

El spune ca Melissa chiar i-a vorbit prin aparatul numit “Cutia Spiritelor” si i-a spus: “Buna, tati, te iubesc!”

Mai mult, Gary a decis sa vanda aceste dispozitive si altor familii care trec prin drame similare, ca sa le ajute sa mearga mai departe si sa faca fata pierderii suferite.

Costul unui dispozitiv este intre 79 si 350 de dolari. Aceste aparate au fost prezentate si in cadrul unei emisiuni dedicate spiritismului, pe Travel Channel: “Ghost Adventures”.

In VIDEO de mai jos puteti urmari intregul episod dedicat lui Gary.You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View