Hardware > Stiri IT Hardware

Samsung Galaxy Tab disponibila in Romania !

(1/1)

Pamico:
Noua tableta este dispnibila in doua culori si caracteristici diferite care fac diferenta la pret. Prima varianta si cea mai ieftina este Samsung Galaxy Tab 10.1 cu o memorie de stocare a fisierelor de pana la 16 GB . Aceasta are un procesor Dual-Core Tegra 2 de 1 GHz produs de catre nVIDIA. Tipul display-ului este Touchscreen cu o diagonala de 10.1 inch fiind capabila sa redee imaginea in format 1280 x 800 . Pe partea de multimedia , aceasta cuprinde o camera web precum si caracteristici video si audio destul de numeroase. Galaxy Tab 10.1 dispune de doua camere , in fata si in spate , camera din spate fiind de 3.0 MP Auto Focus with Flash , iar cea din fata fiind de 2 MP.
Formatele Audio de care dispune sunt urmatoarele : MP3, OGG, AAC, AAC+, eAAC+, WAV, AMR, MID, IMY, WMA, Vorbis, RTTTL/RTX, OTA. Pe partea de video : 1080p playback, 720p capture Video Codec: MPEG4, H.264, H.263, XviD, WMV7/8, VP8, MP43, VC-1 Format: 3GP(MP4), WMV(asf), AVI. Tableta dispune de o iesire audio pentru casti de 3.5 mm. Comunicatiile ne sunt asigurate de un port Bluetooth 2.1 + EDR si de un Wi-fi . Bateria este destul de rezistenta fiind modelul Li-Polymer, 7000 mAh . Ca si greutate aceasta nu are decat 560 g si este de culoare alba. Caracteristici speciale: Smart Unlock, Full HTML Browser with Adobe Flash Technology, Accelerometru. Pot fi citite fisierele cu extensia: Doc, docx, xml, txt, rtf, dot, dotx Excel File: xls, xlsx, csv, xlt, xltx PowerPoint: ppt, pptx, pot, potx, pps, ppsx PDF: pdf. Aplicatii disponibile: Full HTML Web Browser, Books, Browser, Email, Gallery, Gmail™, Google Maps™, Android Market, Google Search™, Google Talk™, Voice Search, Latitude, Music Hub, Navigation, Places, Pulse, QuickOffice, Samsung Apps, YouTube, Music Player.
Diferenta dintre tabletele Samsung Galaxy Tab 10.1 White si varianta de culoare metalica este facuta de culoare si memoria de stocare a fisisrelor care este de 16 GB pentru tableta prezentata in randurile de mai sus si cea pe culoare metalica care dispune de 32 de GB memorie de stocare a fisierelor. You are not allowed to view links. Register or Login
Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View