Software > Stiri IT Software

Google Knowledge Graph

(1/1)

Pamico:
Google Knowledge Graph

Google a lansat Knowledge Graph, o aplicatie ce va oferi informatii suplimentare in partea dreapta a paginii clasice a Google, despre cuvintele cautate. Knowledge Graph va oferi informatii dintr-o baza de peste 500 de milioane de cuvinte despre oameni, locuri, lucruri si multe altele.Prin acesta aplicatie Google incearca sa ofere mai multa informatie asociata unor cuvinte cautate, dand si cateva exemple pe You are not allowed to view links. Register or Login. Astfel, cuvintele "taj mahal" nu inseamna numai unul din cele mai frumoase monumente, el poate fi asociat si altor informatii, ca de exemplu un restaurant situat in apropierea lui, un cazino din Atlantic City, castigatorul unui premiu Grammy si altele, informatii care vor fi afisate in dreapta paginii, dand astfel posibilitatea celui care cauta sa gaseasca mai usor ce are nevoie si fara a parasi pagina respectiva.

Aplicatia Knowledge Graph "intelege despre ce vorbesti si nu cauta doar informatii dupa cuvinte cheie", a spus Amit Singhal, vicepresedinte la Google.

You are not allowed to view links. Register or Login

La momentul actual, aplicatia Knowledge Graph este valabila doar pentru SUA, dar compania are de gand s-o extinda insa la nivel global.

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View