ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: Parola de la iPhone poate fi descifrata în 18 minute  (Read 1196 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3581
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Parola de la iPhone poate fi descifrata în 18 minute
« on: August 12, 2011, 12:16:44 PM »
Parola de la iPhone poate fi descifrata în 18 minute !Parola de la iPhone, în functie de complexitatea ei, poate fi descifrata de la 18 minute la 13.000 de ani.

Într-o secunda pot fi încercate noua parole, potrivit lui Dino Dai Zovi, consultant independent de securitate si recunoscut hacker Apple.

Acesta a dezvaluit ca o parola formata din patru cifre poate fi descifrata de un hacker în 18 minute, potrivit CNN.

Potrivit expertilor, este vorba despre o eroare în zona de securitate care afecteaza toate aparatele de tipul iPhone sau iPad, care functioneaza pe baza programului Firmware OS4.2.1.

Parolele formate din litere dau mai multa bataie de cap. Un hacker ar avea nevoie de 51 de ore pentru a sparge o parola formata din patru litere si de 8 ani pentru una care este compusa din cinci litere.

Parolele care reprezinta o adevarata provocare pentru expertii în calculatoare sunt cele care contin opt litere. Pentru a-i da de capat unei astfel de parole, ar fi nevoie de multe generatii de hackeri si de 13.000 de ani. 
Sursa: adevarul.ro


Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele