Currently:
  • Leap Motion - noua tehnologie care te va face sa uiti de mouse si tastatura 5 1

Hardware > Stiri IT Hardware

Leap Motion - noua tehnologie care te va face sa uiti de mouse si tastatura

(1/1)

Pamico:
Leap Motion - noua tehnologie care te va face sa uiti de mouse si tastatura

O noua tehnologie se pregateste sa isi faca aparitia pe piata high tech. Se numeste Leap Motion si se crede ca va revolutiona si schimba tot ce se stia pana in acest moment despre "motion control". Noua tehnologie iti ofera posibilitatea ca prin simpla deplasare a degetului sau degetelor prin aer, sa defilezi pe ecranul calculatorului, sa scrii un document, sa te joci si in general cam tot ce faceai in mod obisnuit cu mouse-ul si tastatura.Tehnologia Leap Motion este asemanatoare cu cea folosita in Xbox Kinect a celor de la Microsoft, numai ca are o acuratete mult mai mare. Aceasta functioneaza atat pe sistemele de operare Windows, cat si pe Mac OS X.
Dezvoltatorii spun ca dispozitivul poate imita miscarile mainii sau ale degetelor cu o acuratete desavarsita, de 200 de ori mai mare decat a orcarui dispozitiv asemanator existent pe piata la ora actuala.Dispozitivul are marimea unui flash drive ceva mai mare si se conecteaza pe USB. Odata conectat, si software-ul instalat, nu mai necesita decat o miscarea a mainii pentru a fi calibrat.
"Suna prea bine ca sa fie adevart, dar asta este exact tehnologia in care ne-am specializat" spun cei de la Leap intr-o declaratie pe You are not allowed to view links. Register or Login lor."Leap Motion reprezinta un mod cu totul nou de a interactiona cu computerele. Tehnologia este mult mai precisa decat un mouse, la fel de sigura ca o tastatura si mult mai sensibila decat un ecran tactil", mai spun acestia.

Pentru prima data, aveti posibilitatea de a controla un computer in trei dimensiuni, cu mana si miscarile degetelor.
Si tehnologia nu se limiteaza doar la calculatoare.

Pretul dispozitivului va fi undeva in jurul valorii de 70$ si va fi pus in vanzare spre sfarsitul anului.

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View