ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: Un caz emotionant  (Read 1462 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3581
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Un caz emotionant
« on: May 23, 2012, 04:48:57 PM »
Un caz emotionant

O femela de pitbull a fost accidentata mortal de masina, iar partenerul sau un caine tot din rasa pitbull nu s-a miscat de langa ea timp de 14 ore pana la la sosirea Politiei Animalelor. Cazul s-a petrecut in Pheonix - SUA. Masculul de pitbull si-a asezat botul pe capul femelei si a stat asa pana cand cei de la Politia Animalelor au ridicat cadavrul, iar pe el l-au bagat intr-un centru de plasament de unde va fi dat spre adoptie.

Pitbull

Desi masculul purta un ham, semn ca nu era parasit, totusi presupusul stapan nu a venit sa-l ia acasa. Dupa acest incident cainele desi pare sanatos, este atat de deprimat, incat cei care au grija de el spun ca este posibil sa nu-si mai gaseasca vreodata un camin.

Pitbull

„Dac? va continua sa fie asa depresiv, il vom plasa intr-un centru unde sa fie ajutat. Nu stiu daca va putea fi dat spre adoptie”, a spus Rodrigo Silva din cadrul lPolitiei Animalelor.

Incidentul a fost postat pe Facebook unde reactiile nu au intarziat sa apara, cei de la Politia Animalelor fiind acuzati ca au reactionat foarte tarziu in acest caz.

You are not allowed to view links. <a href="http://www.craiovacenter.com/index.php?PHPSESSID=6ia217l12aespef7h39gmtdgu1&amp;action=register">Register</a>&nbsp;or&nbsp;<a href="http://www.craiovacenter.com/index.php?PHPSESSID=6ia217l12aespef7h39gmtdgu1&amp;action=login">Login</a>

You are not allowed to view links. Register or Login


Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele