Hardware > Stiri IT Hardware

Ochelari pentru ochi mai putin obositi si imbunatatirea performantelor gaming !

(1/1)

Pamico:
Steelseries, una dintre cele mai mari firme de produse gaming, in colaborare cu GUNNAR Optiks, a conceput o pereche de ochelari, predestinati jucatorilor inraiti sau persoanelor care stau prea mult cu ochii lipiti de monitor.
Cu ce va ajuta achizitionarea acestui produs ?
Stimularea jocului : Contrastul color  este cel care creaza o stimulare a performantelor in jocuri. Ochelarii acestia va ajuta sa priviti estetica  intr-un mod prielnic, stopand, intr-o oarecare masura, durerea de ochi si de cap.
Ochi mai putin obositi : Cand ochii sunt incordati, oboseala lor creste semnificativ.Incordarea lor nu mai este necesara prea mult odata ce purtati ochelarii,  caci lentilele amplificate si colorate ale produsului Steelseries ajuta la diminuarea acestei consecinte.
Comfort : Steelseries Scope se poarta deasupra urechilor, deci nu trebe sa va faceti griji daca cumva purtarea castilor peste ele va va cauza inconveniente, caci comfortul nu dispare.
GUNNAR Optiks, firma care a pus in practica aceasta idee inovativa, a chestionat anumite persoane in legatura cu parerile lor despre Scope-uri . Rezultatele sunt de invidiat :

100%  au raportat o crestere in usurinta vizuala
96%  au raportat reducerea oboselii/durerii la ochi
79%  au raportat ca purtarea unor astfel de ochelari le-a marit performantele in-game.  You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View