Software > MMO

World of Warcraft Lore: Titans and Dragon Aspects

(1/1)

Evo.sh.:
     De unde putem sa stim cat mai multe despre Lore-ul WoW-ului ? Din Questuri? Din presupuneri? Din sutele de pagini pe care echipa Blizzard le-a publicat pe site-ul lor? Singurul raspuns corect este din tot. Pentru ca daca ati jucat World of Warcraft, sau o sa jucati, o sa realizati ca niciun quest sau event, nu este intamplator. De la cel mai simplu quest, du-te omoara 3 veverite si adu-mi 4 mere, pana la chain-uri de questuri, toate spun cate o mica parte din Lore'ul WoW'ului.

     Ca in orice MMORPG ( Massive MultiPlayer Online Role Playing Game ) povestea are un rol foarte important, deci cei de la Blizzard si'au stors creierii sa creeze nu doar o istorie, o poveste, ci un intreg univers functional.

     Eu va voi spune cat pot si stiu de multe despre Lore-ul WoW-ului, dar in reprize, pentru ca tot Lore-ul este mult prea mare pentru a fi pus intr-un singur post. In acesta voi relata Lore-ul Titanilor si Aspectelor Dragon.

     Creatorii universului in WoW sunt Titanii care creau si conduceau tot ce existat. Acestia au fost amenintati de catre un dragon mult mai puternic decat ei, numit Galakrond ( oasele acestuia pot fi gasite in Northrend, regiunea Dragonblight, la nord de castelul Alexastrazei ). Singura metoda prin care Titanii puteau sa distruga amenintarea, era un ritual prin care ii luau toata puterea. In timpul ritualului, Galakrond stiind ca nu mai are nicio sansa de supravietuire si-a propus sa distruga Titanii, dar planul sau nu a reusit complet, acesta reusind doar sa faca Titanii muritori. Titanii care erau luptatori au ajuns Troli ( prima rasa din WoW ), iar cei spirituali au ajung Oracole ( rasa care nu poate fi jucata in WoW doar ca si clasa a unor rase ). Cel mai
puternic dintre Titani a reusit sa absoarba o mica parte din puterea lui Galakrond, si ajuns sa fie cunoscut sunt numele de Sargeras, care este ( la momentul actual singurul Titan care mai are un rol important in WoW ). Istoria Titanilor este cercetata de catre Dwarfi, in special de catre Explorer's Guild. Zonele in care puteti afla despre Titani sunt: Uldum ( sub Tanaris ), Ulduar ( sub Storm Peaks ), si Uldaman ( sunt locul de start al Dwarfilor ).
Multi sunt de parere ca Titanii pur si simplu l-au infrant pe Galakrond si au plecat din acesta lume. Sunt mai multe variante.

     Dupa ce Galakrond a fost distrus de catre Titani, acestia au zis ca ar fi pacat ca puterea lui sa dispara odata cu moartea sa, asa ca au creat cele 5 Aspecte Dragoni, fiecare conducand o parte a Dragonflight-ului. Dragonflight-ul este o Subrasa in joc. De ce subrasa? Pentru ca nu poti juca cu un Dragon, poti doar sa-i folosesti ca Mount. Povestea lui Galakrond nu se termina aici, deoarece Scourge-ul ( rasa de mortii-vii, Undead ) incearca sa il readuca la viata. Grand Necrolord Antiok conduce "echipa" de undead , iar acesta poate fi gasit in Nord-Vest-ul Dragonblightului.

     Dragonflight-ul este divizat in 5 categorii, fiecare categorie condusa de un Aspect Dragon: Red ( condusa de Nozdarmu, Aspectul Timpului ), Green ( condusa de Alexastraza, Aspectul Vietii ), Blue ( condusa de Malygos, Aspectul Magiei ), Bronze ( condusa de Ysera, sora mai mica a lui Alexastraza si Aspectul Naturii ), si Black ( condusa de Deathwing, Aspectul Pamantului).

     Singurul Aspect care a fost omorat este Malygos, si in timpul BlizzCon2010, a fost dezvaluit ca Kalecgos va deveni urmatorul Aspect Albastru, dar asta ar insemna ca Norgannon, marele Titan magicial, si-ar face aparitia din nou, pentru ca Norgannon a fost cel care i'a dat puterea lui Malygos. Informatii despre Norgannon apar in Uldaman.

     Mai multe despre aceasta parte a Istoriei WoW puteti afla daca faceti questurile din Northrend, si anume in Borean Thundra, si Dragonblight.

      :-X Multumesc pentru ca ati citit, si va rog completati. Dar va rog nu dati copy/paste de pe You are not allowed to view links. Register or Login

Pamico:
Multumim si noi !  :shaker:

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View