Categorie General > Stiinta si Tehnologie

AGA Total Control - aragazul de 10.000 de lire care iti trimite sms-uri

(1/1)

Pamico:
AGA Total Control - aragazul de 10.000 de lire care iti trimite sms-uri

Pentru mai bine de 80 de ani, aragazele Aga au fost inima bucatariilor tipic britanice. Permanent in functiune si avand si rolul de a incalzi bucatariile, acestea le-au adus confort englezilor care iubesc simplitatea si farmecul unui stil vechi. Dar cum era de asteptat, de acum Aga a intrat in era digitala, cu lanasarea unui model care poate fi pornit si oprit printr-un simplu mesaj text.Noul model de aragaz poate fi de asemenea controlat cu ajutorul unui smartphone sau a unei aplicatii iPad, iar cei care utilizeaza calculatorul il pot programa printr-o aplicatie web dedicata. Noul model AGA Total Control este complet electric. Acesta se deosebeste astfel de vechile modele considerate neecologice datorita faptului ca functionarea acestora s-a bazat de-a lungul timpului pe diverse surse de combustibil, de la cel solid pana la cel lichid, eliberind asadar o mare cantitate de dioxid ce carbon in atmosfera.

Noile aragaze AGA sunt programabile si asigura temperatura necesara pentru gatit numai in momentul cand ai nevoie. AGA Total Control primeste comenzile printr-o cartela SIM obisnuita (de telefon mobil), care se introduce intr-un dispozitiv ce seamana cu un router si care este conectat la aragaz printr-un cablu. In acest fel aragazului ii este asignat un numar de telefon mobil. Odata ce aragazul a fost instalat, se salveaza numarul in telefonul dumneavoastra mobil si se poate incepe actionarea lui de la distanta, dandu-i diferite comenzi in functie de nevoi, prin intermediul mesajelor text (SMS).Dupa ce textul a fost trimis, vei primi un raspuns ca de exemplu, "cuptorul a fost activat". AGA poate fi de asemenea operat prin aplicatii pentru smartphone-uri, care se pot descarca de pe App Store sau Android Marketplace.
Utilizatorii se pot inregistra si pe un site dedicat, care le permite sa controleze aragazul cu ajutorul unui laptop. "Puteti sa asigurati o mancare calda pentru alti membrii ai familiei de oriunde v-ati afla in lume" spune un reprezentant al firmei.

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View