Currently:
  • Afla daca esti infectat cu "Flame" 5 1

Software > Stiri IT Software

Afla daca esti infectat cu "Flame"

(1/1)

Pamico:
Afla daca esti infectat cu "Flame"

Bitdefender anunta ca a reusit sa gaseasca un antidot pentru eliminarea celui mai complex virus de pana acum si anume "Flame"."Flame" se raspandeste prin retelele locale sau prin intermediul perifericelor USB portabile(Hdd-uri, stick-uri, etc.).

’’Flame este cea mai inspaimantatoare unealta de spionaj pe care am vazut-o vreodata. Se infiltreaza in locuri in care alte instrumente de spionaj nu reusesc si se asigura ca terminalul infectat nu are absolut nimic de ascuns. Din fericire antidotul dezvoltat de Bitdefender il elimina rapid si eficient’’,  a declarat Catalin Cosoi, Bitdefender’s Chief Security Researcher. 

"Flame"nu este doar un instrument singular, ci un intreg set, format din mai multe programele care fiecare face ce i se spune.

Ca si dimensiune "Flame" este cea mai mare unealta de atac intalnita pana acum. Fisierele au in jur de 20 GB. Inca se lucreaza pentru a descoperi toate functiile acestui super-virus.

Pentru a vedea daca ati avut ghinionul sa fiti infectat cu acest virus, intrati pe site-ul You are not allowed to view links. Register or Login, downloadati tool-ul si dati o scanare full.

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View