Currently:
  • Microsoft a lansat cel mai complet "Windows 8 Preview" de pana acum 5 1

Software > Stiri IT Software

Microsoft a lansat cel mai complet "Windows 8 Preview" de pana acum

(1/1)

Pamico:
Microsoft a lansat cel mai complet "Windows 8 Preview" de pana acum

Microsoft a lansat cel mai complet "Windows 8 Release Preview" de pana acum si spune ca au fost aduse zeci de mii de imbunatatiri la ceea ce se numeste cel mai important redesign al interfetei de la Windows 95 pana in prezent.Cei care doresc, pot downloada ultimul "Windows 8 Release Preview" de You are not allowed to view links. Register or Login.

Acest "Release Preview" are caracteristici care nu au fost disponibile in varianta "Consumer Preview" lansta in februarie, spun cei de la Microsoft.

Noua versiune vine cu noi aplicatii pentru motorul de cautare Bing, stiri si sport si imbunatatiri ale aplicatiilor de e-mail si foto lansate anterior.

Ultima versiune a browserului Internet Explorer 10 optimizata pentru touchscreen a fost si ea introdusa, cu noi facilitati de personalizare si un mai bun control al vietii private. In noua versiune de IE10, este prima data cand utilizatorul poate alege daca accepta sau nu cookie-uri. "Do not track", se lauda Microsoft.

"Intr-o lume in care consumatorii traiesc o mare parte din viata lor on-line, este esential ca noi sa le oferim increderea ca informatiile lor personale vor fi tratate cu respect, si ca li se va da posibilitatea de a alege ca aceste informatii sa nu poata fi utilizate in alte scopuri", spune Brendon Lynch, Microsoft's Chief Privacy Officer.

Dar industria de publicitate ridica mari probleme, deja reactionannd la anuntul Microsoft.

Decizia Microsoft, "limiteaza disponibilitatea si diversitatea de continut de pe Internet si a serviciilor pentru consumatori", au declarat cei de la Digital Advertising Alliance.

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View