La o cafea de vorba > Fenomenul OZN

OZN sau Racheta?

(1/1)

Pamico:
OZN sau Racheta?

Mii de oameni din Iordania, Turcia si Israel au fost martorii unui fenomen ceresc neobisnuit. In seara zile de 7 iunie 2012, oameni din cinci tari au asistat la un spectacol de lumina pe cerul noptii. Politia din Cipru si Liban a declarat de asemenea ca au primit zeci de telefoane de la martorii evenimentului.Teoriile abunda in privinta a ceea ce ar putea fi acesta spectaculoasa spirala de lumina, multi dintre privitori speculand ca ar fi un OZN, alte voci sustinand ca a fost o racheta, iar altii ca ar fi vorba despre un satelit care s-a dezintegrat in atmosfera.

Oricum pana se lamuresc lucrurile, misterioasa lumina seamna foarte bine cu un fenomen asemanator ce a avut loc datorita unui test cu rachete in Rusia, care a speriat oamenii din Norvegia in 2009.


Norway - December 2009

Daca a fost o racheta care a explodat la mare inaltime, atunci se explica si faptul ca a putut fi vazuta din atat de multe locuri. Dr. Yigal Pat-El, presedintele Israel Astronomical Association, a declarat ca cel mai probabil a fost o racheta scapata de sub control, iar ceea ce s-a vazut, au fost resturile de combustibil care ardeau.

"Este posibil ca racheta sa fi atins o altitudine de 200-300 Km, aceasta fiind si cauza pentru care a putut fi vazuta din atat de multe locatii", spune acesta.

Ministerul Apararii din Rusia a declarata ca au testat cu succes o racheta balistica intercontinentala Topol, in regiunea Astrakhan din Kazahstan - aproximativ 2.000 de km de la granita de nord a Israelului. Momentan inca nu se stie daca despre aceasta racheta este vorba.You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View