Currently:
  • Proiect Sity - Sarpele din Shanghai 5 1

Categorie General > Stiinta si Tehnologie

Proiect Sity - Sarpele din Shanghai

(1/1)

Pamico:
Proiect Sity - Sarpele din Shanghai

Exista multe orase frumoase in lume cu arhitecturi uimitoare. Printre ele se afla si Shanghai, iar designerii de aici au un plan indraznet prin care vor sa aduca in lumina mii de case si birouri cu o constructie uimitoare in forma de sarpe.Firma bulgara Sonik Module a venit cu acest design indraznet pe care vor sa-l realizeze de-a lungul zonei Suzhou Creek in Shanghai.
Gizmag care a si dezvaluit fotografiile cu noul proiect, a declarat ca, "uimitoarea constructie in forma de dragon, este o incercare de a reduce decalajul dintre noua China si vechea China cu acest proiect urbanistic".

"Dragonul chinezesc este o fiara mitica, care inspira putere si tarie, elemente care se vor regasi in designul unei constructii la o asemenea scara.""Proiect Sity" cum se numeste uriasa structura, va traversa un parc si un rau, atingand solul in diverse puncte, locuri prin care oamenii vor avea acces incladire. De asemenea cladirea va avea puncte de acces si dinspre rau, o sosea, plus o linie de metrou subterana.
Co-autorul proiectului, Anastas Kanev, a declarat celor de la Gizmag: "Efectul va fi mult mai vizibil si impresionant la scara macro"."Sper ca oamenii din Shanghai se vor bucura si vor incerca sa realizeze acest maret proiect urbanistic si arhitectural, un proiect ecologic si sustenabil pentru viata din acest oras dinamic", a adaugat el.You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View