Currently:
  • Clambook - carcasa care-ti transforma smartphone-ul in "laptop" 4 1

Hardware > Stiri IT Hardware

Clambook - carcasa care-ti transforma smartphone-ul in "laptop"

(1/1)

Pamico:
Clambook - carcasa care-ti transforma smartphone-ul in "laptop"

La prima vedere "Clambook" pare un laptop ultra-slim, insa este numai o impresie, si asta deoarece "Clambook" nu contine hardware-ul necesar pentru a rula un sistem de operare. "Clambook" este in sine doar o carcasa cu ecran wide, tastatura QWERTY, multi-touch trackpad si care poate fi comandata de iPhone sau un smartphone cu Android printr-un cablu sau un docking station. Ca design "laptop-ul" "Clambook" aduce foarte bine cu un MacBook Air.Producatorii "Clamcase" sustin ca produsul va apare pe piata la sfarsitul acestui an, oferind pe langa caracteristicile enumerate mai sus, posibilitatea de a incarca telefonul in timp ce-l folosesti si cea mai scazuta temperatura, comparativ cu cea a laptop-urilor clasice. Carcasa este construita dintr-un aliaj de aluminiu si magneziu."Clamcase" ofera "multi-touch gestures", insa din pacate pentru cei care doresc sa-l utilizeze impreuna cu un iPad, nu vor putea folosi o partea din tastatura si nici touchpad-ul, sistemul de operare Android al celor de la Google fiind mai versatil din acest punct de vedere."Clamcase va fi mult mai usoara decat un laptop autentic, iar datorita faptului ca prelucrarea datelor se face in smartphone, temperatura va fi cu cel putin 10 grade mai mica decat a unui laptop clasic.", spun cei de la Clamcase.
Telefonul se va conecta la "Clambook", fie prin intermediul unui cablu USB, fie printr-un "docking station", care va asigura o conexiune suficient de fiabila pentru utilizare intensa, cum ar fi jocurile de exemplu. Filmele de asemenea se vor vedea impecabil.Pretul Clambook-ului nu a fost momentan stabilit, dar datotita lipsei componentelor hardware costisitoare cum ar fi procesorul, placa grafica si altele, se asteapta ca produsul sa fie mult mai ieftin decat un laptop sau iPad.

"Adaugati stil si functionalitate cu noul Clambook, transformandu-va smartphone-ul intr-un dispozitiv conectat de ultima generatie", ne imbie cei de la Clamcase.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View