Currently:
  • Cum poti afla o parola de Windows 5 1

Software > Programe si Aplicatii gratuite

Cum poti afla o parola de Windows

(1/1)

Pamico:
Cum poti afla o parola de Windows

Intr-un post anterior v-am aratat cum se poate ocoli parola de la Windows in cazul ca ati uitat-o, aceasta fiind o chestiune temporara. In continuare veti vedea cum puteti afla o parola de windows pe care ati uitat-o. Ca sa scapati de o reinstalare de Windows, veti folosi de aceasta data, programul You are not allowed to view links. Register or Login care seamana ca mod de utilizare cu You are not allowed to view links. Register or Login, insa lucreaza diferit.Programul Ophcrack are mai multe versiuni:

• Versiunea standard de instalare pentru Windows 2000, XP si Vista. Aceasta versiune necesita si alte fisiere(Rainbow tables), pe care va trebui sa le You are not allowed to view links. Register or Login.
• You are not allowed to view links. Register or Login, care are mai multe versiuni separate pentru XP, Vista si Win 7.

Din cate o sa observati pe pagina producatorului, sunt mai multe versiuni de soft, unele free si unele cu bani. Versiunile free, au o rata de succes de 99% si pot gasi parolele alcatuite numai din cifre si litere. Versiunile platite, pot in schimb sa afle parolele care contin si caractere speciale(@, #, *, %, (), &, ^,  etc.) inclusiv tasta "space".

Fisierele suplimentare (rainbow tables), trebuiesc descarcate numai daca se alege varianta de lucru "ophcrack-win32-installer-3.4.0.exe". Daca varianta de lucu aleasa este Live CD, atunci aceste fisiere se afla deja incorporate in imagine.

Sa vedem acum care sunt pasii ce trebuiesc urmati:

Ca si la KOON-BOOT, mai intai trebuie descarcata imaginea de care avem nevoie, numai ca aici o facem in functie de sistemul de operare pentru care avem nevoie sa aflam parola. Dupa ce ati descarcat imaginea, urmatorul pas este sa o scrieti pe un CD. Dupa care urmeaza boot-area cu CD-ul in unitate, nu inainte de a va asigura ca in BIOS aveti ca prima optiune unitatea de DVD(CD) setata. Sau puteti face aceasta si din meniul de boot de la inceput, apasand tasta F12, sau alta, in functie de modelul de bios.

La pornire veti avea de optat pentru patru versiuni de utilizare.
• Graphic mode - automatic
• Graphic mode - manual
• Graphic mode - low memory
• Graphic mode - text mode

Daca din intamplare prima optiune, cea implicita (Graphic mode - automatic), nu functioneaza (si asta din cauza placii video pe care este posibil sa nu o recunoasca), puteti incerca variantele "manual" sau "text".Dupa ce ati ales varianta dorita, programul va incepe in mod automat sa scaneze si sa caute parola sau parolele din Windows. Programul lucreaza foarte repede si intr-un timp scurt veti avea parolele la dipozitie.

"Ophcrack" se bazeaza pe sistemul de operare You are not allowed to view links. Register or Login si pe contributia majora a lui Christophe Lincoln de la SliTaz, care a ajutat la imbunatatitea acestui program. Mai multe amanunte puteti afla pe pagina producatorului din primul link.

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View