Currently:
  • "FixMeStick" - stick-ul care te scapa de virusi 5 1

Software > Stiri IT Software

"FixMeStick" - stick-ul care te scapa de virusi

(1/1)

Pamico:
"FixMeStick" - stick-ul care te scapa de virusi

Pentru a scapa de programele de tip malware si virusii instalati pe calculator, poate fi de multe ori o sarcina extrem de dificila. Iata insa ca cei de la Kaspersky Lab, Sophos si GFI ne vin in ajutor cu "FixMeStick". Va intrebati probabil deja ce este "FixMeStick". Este un stick USB pe care se afla trei programe antivirus ale celor trei producatori de solutii antivirus, enumerati anterior."FixMeStick" are rolul de a va face munca mai usoara si de a va scapa de musafirii nepoftiti intr-un mod profesional. Dezvoltatorii "FixMeStick" ne asigura ca acesta gaseste fisierele infestate, pe care alte programe asemanatoare nu le pot depista, folosind programe antivirus puternice, care in mod normal sunt folosite numai de tehnicienii IT. Un utilizator obisnuit nu trebuie decat sa introduca stick-ul in USB, iar mai departe, "FixMeStick" se va ocupa de restul.

"Avantajul" acestui stick, este faptul ca lucreaza automat, utilizatorul nefiind nevoit sa intervina. Este suficient sa porneasca calculatorul cu stick-ul in USB. Astfel, scanarea va incepe inainte de a intra in windows si in caz ca gaseste nereguli le va elimina din timp, nemaifiind nevoie sa va intrerupa in timpul lucrului. Scanarea poate dura cateva ore, in functie de marimea hard disk-ului si a numarului de fisiere. De aceea e bine ca aceasta operatie sa se faca atunci cand nu ai treaba la calculator, sau lasat sa scaneze peste noapte.

Algire Marty co-autorul "FixMeStick" spune: "Rolul acestui stick este de a scapa orice utilizator de programele neautorizate de tip malware si ii va ajuta sa se bucure in continuare de computere si Internet".

Totusi "FixMeStick" pe langa multele parti bune, are si un neajuns. Acesta ar fi dupa spusele Neil Rubenking de la PC Mag, faptul ca nu poate curati fisierele gasite cu probleme si le baga in carantina. Ceea ce nu e tocmai un punct forte. Daca unul din aceste fisiere este unul esential windows-ului, acesta va fi bagat in carantina si sistemul nu va mai porni.

"FixMeStick" costa 49.99$ la cumparare, licenta valabila pentru trei calculatoare, dupa care trebuie sa mai platiti 29.99$ pe an, pentru inoirea licentei.

Mai multe amanunte pe You are not allowed to view links. Register or Login.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View