Zambiti va rog > Funny Diverse

Jucarie sexuala confundata cu o ciuperca misterioasa

(1/1)

Pamico:
Jucarie sexuala confundata cu o ciuperca misterioasa

Pe data de 17 Iunie a.c., canalul de stiri de investigatie Xi'an Up Close a facut un reportaj despre o "misterioasa ciuperca" descoperita intr-o zona rurala din Liucunbu, o comuna a provinciei Shaanxi din China. Misterioasa ciuperca a fost gasita in urma forarii unui put, la o adancime de 80m.Ca si reportera venita la fata locului pentru a relata despre misterioasa descoperire, satenii au ramas muti de uimire cand au dat peste bizarul obiect aflat la 80m adancime.

"Cand am sapat pana la aproximativ 80 m adancime, am pescuit acest obiect lung si carnos. Are un nas si un ochi, dar nu avem idee ce este!" spune unul din sateni reporterei Ye Yunfeng. Sateanul care a descoperit misterioasa ciuperca, a declarat ca nici vecinul sau in varsta de 80 ani nu a mai vazut asa ceva pana acum.

Din momentul in care a fost gasita si pana la reportajul cu pricina, sateni au avut o grija deosebita de ciuperca lor. Au pus-o intr-un vas cu apa si din cand in cand o mai impingeau cu mana ca sa se umezeasca pe toate partile.

"Dupa cum puteti vedea, aceasta descoperire bizara arata ca o ciuperca cu doua capete" incerca sa explice reportera telespectatorilor.

"Pe aceasta parte, pute?i vedea ceea ce arata ca o pereche de buze si pe cealalta parte, exista o gaura mica care se extinde cu un canal pana in dreptul buzelor. Obiectul arata foarte stralucitor, si la atingere pare foarte fin si carnos.", a continuat ea.  :)

Nici satenii si nici reportera nu au stiut ca de fapt descoperirea lor erau o jucarie sexuala masculina, care avea un vagin la unul din capete, iar la celalalt un anus, toate aceasta intamplare facand deliciul unui intreg mapamond.

Satenii si-au dat care mai de care cu parerea, unii dintre ei sustinand ca este de fapt o ciuperca care creste in zona, din specia You are not allowed to view links. Register or Login, recunoscuta pentru longevitatea ei.

Reportajul despre aceasta misterioasa descoperire a devenit repede viral in China si Asia, ca intr-un final vestea sa ajunga in intreaga lume. Postul de televiziune respectiv, a incercat ulterior sa minimalizeze gresala facuta, scuzand-o cumva pe reportera si spunand ca aceasta este tanara si fara experienta. O scuza oarecum nepotrivita, deoarece toti cei implicati, de la reporter pana la editor si producator, au facut aceeasi confuzie, fiind la fel de nedumeriti in legatura cu obiectul in cauza.

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View