Software > Antivirus si Securitate

Facebook are probleme tehnice

(1/1)

Dementor:
Site-ul care gazduieste celebra retea sociala Facebook a cazut miercuri seara, numerosi utilizatori nereusind sa-l utilizeze pret de aproape doua ore.

Unii s-au plans ca nu pot sa posteze nimic pe propriile pagini si nici pe cele ale prietenilor, scrie You are not allowed to view links. Register or Login. In jurul orei 23.00, a aparut un mesaj pe pagina care semnaleaza de obicei problemele tehnice cu care se confrunta Facebook: "Momentan exista o problema care face ca unii utilizatori sa experimenteze intarzieri sau sa nu poata accesa site-ul. Aceasta problema ar trebui sa fie rezolvata in curand".


La scurt tiimp de la aparitia acestei erori, majoritatea utilizatorilor au inceput sa posteze pe Twiter, comentand indelung problema pe care o are compania lui Mark Zuckerberg.

Problema tehnica vine dupa ce, in urma cu cateva zile, hackerii gruparii "Anonymous" au amenintat ca vor "da jos" site-ul Facebook. Atacul este insa planuit pentru data de 5 noiembrie. You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View