Life & Style > LifeStyle

Rayavadee Resort Thailanda - sau cum arata Raiul pe Pamant

(1/1)

Pamico:
In sudul Thailandei pe coasta Andaman, se afla resortul "Rayavadee".Statiunea situata la marginea parcului natural Krabi este atat de frumoasa, incat odata ajunsi acolo puteti spune cu siguranta ca ati nimerit direct in Rai. Atat statiunea cat si peisajul  mirific cu stancile sale calcaroase si ochiurile de apa cristalina, emana senzatii de confort, liniste si relaxare nebanuite.

Descrisa ca una din cele mai atragatoare zone turistice din lume, "Rayavadee" este situata in inima peninsulei Phranang pe coasta Marii Andaman. Alaturi de un parc natural marin, peisajele de o frumusete rar intalnita, cu numeroase cascade si caverne, ochiuri de apa cristalina intalnite pe toata lungimea coastei, fac din acest acest loc, una din cele mai apreciate zone turistice din lume.

"Rayavadee Resort" este o statiune de cinci stele retrasa si linistita. Accesul se face pe apa cu ajutorul unei salupe de mare viteza, sau pe uscat pe autostrada care vine dinspre Phuket, drum care se parcurge in mai putin de 2 ore.
Aeroportul international Krabi este situat la 23 km de "Rayavadee Resort" si se face aproximativ 25 de minute pana la chei, de unde se continua calatoria cu salupa. De asemenea aeroportul deserveste curse zilnice catre capitala Bangkok.

"Rayavadee Resort" este alcatuita din 98 de case de vacanta cu etaj si 4 vile particulare, toate acestea intinzandu-se pe o suprafata de peste zece hectare.

Imaginile de mai jos nu mai lasa loc de cuvinte!

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View