GSM - Telefoane > Apple

Planul Apple care a infuriat posesorii de iPhone

(1/1)

Pamico:
Planul Apple care a infuriat posesorii de iPhone

Apple a fost acuzat ca va lasa toti posesorii de iPhone fara posibilitatea de a mai putea folosi vechile accesorii care le detin in prezent, datorita faptului ca incepand cu iPhone 5 acesta va trece la un noua standard, vechile accesorii nemaiputand fi folosite. Mai exact Apple va schimba socket-ul, de la cel cu 30 de pini cum este in prezent, se va trece la unul cu 19 pini. Noul conector va fi unul magnetic si mai subtire.Cu alte cuvinte, toate cablurile, incarcatoarele, dock station-urile si accesoriile detinute in prezent nu vor mai putea fi folosite pe noul model. Este o decizie prin care, Apple risca sa-si piarda o mare parte din fani. "iPhone 5" este asteptat sa apara pe piata undeva in luna Octombrie a acestui an.

Propietarii de actuale astfel de gadget-uri Apple, s-au inghesuit pe net ca sa faca tot felul de plangeri cu privire la decizia companiei. Deoarece majoritatea accesoriilor originale Apple sunt foarte scumpe, cei care detin deja astfel de accesorii, sunt nemultumiti ca vor fi nevoiti sa-si cumpere altele (asta daca vor iPhone 5, n.n.).Cei de la TechCrunch, un blog care se ocupa de tehnologie, spun ca au luat legatura cu trei producatori care au lucreaza pentru Apple, acestia confirmand zvonul. In schimb cei de la Apple nu au dorit sa faca niciun comentariu pe aceasta tema. Mutarea celor de la Apple, conform blogger-ului Robert Scoble, va aduce un control mai strict asupra producerii acestor accesorii. Se stie ca Apple percepe taxe celor care fac accesorii pentru iPhone.

Apple a initiat la inceputul acestui an recrutarile pentru echipa care va lucra la noul conector. Astfel, Apple dorea sa angajeze un inginer sef care sa fie responsabil cu identificarea tehnologiei de conectare corespunzatoare pentru noile produse si sa se ocupe de selectia si dezvoltarea elementelor de conectare potrivite. Acest lucru presupune adesea adaptarea conectorilor existenti precum si crearea unora complet noi.

Multi spera totusi ca Apple sa scoata pe piata adaptoare pentru noul iPhone 5 care sa-i permita sa fie folosit si cu vechile accesorii.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View