Software > Stiri IT Software

"Friendshake" - Find Friends Nearby - noua optiune introdusa de Facebook

(1/1)

Pamico:
"Friendshake" - Find Friends Nearby - noua optiune introdusa de Facebook

Facebook a introdus o noua optiune care se numeste "Friendshake" si care iti da posibilitatea sa-ti gasesti prietenii care se afla in apropiere, sau sa-ti faci altii noi, cu ajutorul GPS-ului din telefoanele mobile. Este aceasta o optiune utila, sau din contra, se intreaba cei de la You are not allowed to view links. Register or Login.

Optiunea "Friendshake" este  destinata sa functioneze pe smartphone-uri si gandita sa faciliteze socializarea intre persoane care se afla in apropiere, in acelasi birou, sala de gimnastica sau bar, de exemplu.O caracteristica a optiunii "Friendshake" este aceea ca in momentul cand te intalnesti cu un grup de persoane noi, viitori prieteni de Facebook, folosind aceasta optiune vei putea adauga tot tgrupul odata, nemaifiind necesara introducerea manuala a fiecarei persoane in parte.

Unii utilizatori pot vedea aceasta optiune ca fiind utila, altii este posibil sa o considere o intruziune in viata privata si si sa se trezeasca cu "prieteni" nedoriti. Optiunea are insa avantajul ca poate fi activata manual atunci cand si daca se doreste, prin vizitare urmatorului link: You are not allowed to view links. Register or Login, ultimile litere fiind acronimul de la "Find Friends Nearby"(gaseste-ti prietenii din apropiere).

Cand introduci adresa in browswerul din telefonul mobil, Facebook iti ofera o lista cu persoanele care ti-au vizitat pagina recent si care se afla in apropierea ta. Apoi un singur click este suficient ca persoana sau persoanele respective sa fie adaugate in lista de prieteni.

Facebook a achizitionat luna trecuta aplicatia Glancee, o aplicatie mobila care iti da posibilitatea sa-ti gasesti prieteni cu preocupari similare in apropiere. Se pare ca asta este directia spre care vrea Facebook sa se indrepte pe viitor."Pentru mine, utilizarea acestui serviciu este ideal atunci cand ai intalnit recent un grup de persoane cu care vrei sa ramai in contact pe Facebook, facand schimb de informatii cu un minim de efort", spune Ryan Patterson, inginer la Facebook.

Facebook are 900 de milioane de utilizatori si spera ca o buna parte din ei sa se bucure de noul serviciu "Friendshake". Daca aplicatia se va dovedi utila sau nu, se va vedea cu timpul.

"Friendshake" este de asemenea disponibila si pentru iPhone si Android.

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View