Categorie General > Stiri Internationale

"OZN"-ul de pe fundul Marii Baltice a intrerupt comunicatiile cercetatorilor

(1/1)

Pamico:
"OZN"-ul de pe fundul Marii Baltice a intrerupt comunicatiile cercetatorilor

Cercetatorii care studiaza "OZN"-ul de pe fundul Marii Baltice, spun ca le-au fost intrerupte comunicatiile cand s-au apropiat la aproximativ 200m de acesta. Scafandrul profesionist Stefan Hogerborn, care face parte din echipa Ocean X , spune ca o parte din camerele de luat vederi si comunicatiile prin satelit ale telefoanelor, au incetat sa mai functioneze cand acestia s-au aflat deasupra obiectului in cauza la o distanta de aprox. 200m. "Tot ce era electric a incetat sa functioneze, inclusiv telefoanele prin satelit", spune acesta.

"Cand ne-am indepartat si-au revenit la normal, iar cand ne-am apropiat din nou, acestea au incetat sa mai functioneze", continua Hogerborn.

Peter Lindberg spune: "Avem o experienta bogata cu astfel de lucruri, insa nu ne-am imaginat asa ceva pana acum, fiind destul de sceptici cu astfel de teorii".

"Eram pregatiti sa gasim o piatra, sau stanca, sau un afloriment, dar nu a fost nimic din toate acestea, ceea ce pentru mine este o experienta care mi-a lipsit", mai spune Lindberg.

Dennis Asberg, un alt membru al echipajului, spune: "Sunt foarte convins si sigur ca am gasit ceva unic. Chiar daca este un meteorit, un asteoid, baza unui vulcan, o arma din timpul Razboiului Rece plasata acolo, sau chiar un OZN".

"Ei bine, sincer trebuie sa fie ceva", mai spune acesta. In saptamanile care urmeaza vor avea loc alte cercetari.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View