GSM - Telefoane > Apple

iPhone 5, clonat de un producator din China

(1/1)

Dementor:
Un producator chinez a falsificat si lansat pe piata o replica a lui iPhone 5, smartphone-ul pe care cei de la Apple il vor lansa in toamna acestui an.

Telefonul chinezesc se numeste hiPhone 5 si poate fi cumparat de pe platforma de comert online Taobao, la pretul de 200 yuani (31 de dolari), conform You are not allowed to view links. Register or Login.


Daca un cumparator doreste un model "mai veritabil", care seamana mult mai mult cu modelul original iPhone 5, trebuie sa plateasca de patru ori mai mult, circa 800 de yuani, potrivit comerciantilor dintr-o piata de telefoane mobile din Shanghai, citati de publicatia Daily Express.

"Uitati-va aici. Nu e acelasi lucru cu cele de 300-400 de yuani", a spus unul dintre vanzatori, indicand un telefon de 850 de yuani.

Varianta contrafacuta a lui iPhone 4 este mult mai subtire. Totodata, hiPhone 5 are colturile mai putin rotunjite comparativ cu iPhone 4. De asemenea, clona realizata de chinezi este foarte usoara, asa cum de altfel se intampla cu aproape toate telefoanele piratate.

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View