Hardware > Stiri IT Hardware

Victorie Apple impotriva Samsung - Galaxy Tab 10.1 interzisa in America

(1/1)

Pamico:
Victorie Apple impotriva Samsung - Galaxy Tab 10.1 interzisa in America

Samsung Galaxy Tab 10.1 are interzis in America dupa ce judecatorii au dat castig de cauza celor de la Apple in lunga batalie dintre cele doua companii pentru patentul tabletei. Decizia este o lovitura grea data celor de la Samsung, tinand cont ca Galaxy Tab 10.1 este rivalul direct al iPad-ului.Decizia judecatorilor interzice comercializare Galaxy Tab 10.1 in SUA si este o veste cat se poate de proasta pentru Samsung care incepuse sa castige teren in fata celor de la Apple.

Cele doua mari companii au fost angrenate o buna perioada intr-o lupta pe mai multe continente in legatura cu produsele Galaxy, tablete si smartphone-uri.

Apple a purtat un razboi international pentru brevetul lor de inventie incepand cu anul 2010, incercand sa limiteze ascensiunea sistemului de operare Android al celor de la Google, considerat de multi cea mai buna platforma pentru tablete si smartphone-uri.

Google se pregateste de asemenea sa-si lanseze propria tableta, iar cei de la Microsoft au facut-o deja, prin lansarea Microsoft Surface Tablet.

mai multe pe: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View