Currently:
  • Shimi - docking station pentru smartphone ajuns la statutul de robot 5 1

Categorie General > Stiinta si Tehnologie

Shimi - docking station pentru smartphone ajuns la statutul de robot

(1/1)

Pamico:
"Shimi" - docking station pentru smartphone ajuns la statutul de robot

Docking station-ul pentru smartphone-uri a fost actualizat la statutul de robot, fiind prezentat la conferinta dezvoltatorilor Google I/O din San Francisco. Robotul este un sistem de boxe inteligent, se numeste "Shimi" si este capabil sa redea muzica de pe un smartphone cu Android sau iPhone. Nu numai ca reda muzica, dar face si miscari pe ritmurile acesteia."Shimi" poate de asemenea cu ajutorul tehnologiei de recunoastere faciala, sa urmareasca utilizatorul prin camera si sa-si pozitioneze boxele in functie de pozitia acestuia pentru o auditie optima. Prin lovire in masa cu un anumit ritm, utilizatorul poate sa-i indice robotului sa caute o melodie care se potriveste acelui ritm.

"Shimi" are si abilitatea de a recomanda melodii bazate pe anumite preferinte, similar cu motorul de cautare Genius iTunes sau Pandora’s Music Genome Project.

Pe viitor, cei de la Georgia Tech, dezvoltatorii robotelului "Shimi", au spus ca vor fi adaugate noi functii cum ar fi posibilitatea de a sari peste melodii, sau reglajul volumului prin gesturi.

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View