Currently:
  • "Google Nexus Q" - media player-ul "social" de la Google 3 1

Hardware > Stiri IT Hardware

"Google Nexus Q" - media player-ul "social" de la Google

(1/1)

Pamico:
"Google Nexus Q" - media player-ul "social" de la Google

Google a lansat "Nexus Q", ceea ce descrie ca fiind "primul dispozitiv social de streaming" care este capabil sa redea fluxuri de muzica si divertisment din cloud la tine acasa, sau la prieteni care detin telefoane si tablete cu Android."Este primul dispozitiv care va permite sa creati playlist-uri impreuna cu prietenii" spun cei de la Google.

Avand o forma sferica si cu un cerc de lumini multicolore dispus diametral, "Nexus Q" se poate sincroniza cu telefoanele si tabletele aflate in apropiere. Dispune de asemenea de un port micro USB, se poate atasa la televizor sau la un amplificator audio, sau i se pot atasa o pereche de boxe active.

You are not allowed to view links. Register or Login

"Nexus Q" va functiona mai exact cu Google Play. "Va rula informatia pe cele mai mari televizoare si sisteme audio din casa, nu va mai fi nevoie de download si nici de sincronizare si nu vei avea nevoie de spatiu de stocare", spun cei de la Google. Compania vinde in prezent filme si seriale pe Google Play, iar "Nexus Q" este acum ideal pentru un astfel de divertisment online.

Player-ul costa 299$ si se pot face precomenzi. Google va scoate spre vanzare si o pereche de boxe active dedicate, care vor avea un pret de 399$ si vor functiona impreuna cu "Nexus Q".

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View