Software > MMO

Criza face ravagii si printre gameri: WoW a pierdut un milion de utilizatori

(1/1)

Dementor:
World of Warcraft, cel mai popular MMORPG pana in prezent, a inceput sa piarda utilizatori: un reprezentant al Blizzard a anuntat saptamana aceasta ca jocul a pierdut aproape 600.000 de jucatori.

Astfel, jocul avea in martie 11,4 milioane de utilizatori, mai putin decat avea in iarna, la lansarea ultimului expansion, Cataclysm, a anuntat Mike Morhaime, CEO la Blizzard Entertainment, potrivit You are not allowed to view links. Register or Login.

Este o scadere de aproape 5% fata de baza de jucatori pe care o avea WoW anul trecut, dar si o scadere fata de 2008, cand a fost lansat expansion-ul Wrath of The Lich King.


Reprezentantii Blizzard noteaza insa ca baza de jucatori fluctueaza in functie de consumarea content-ului jocului, iar odata cu Cataclysm jucatorii au devenit mai activi.

Pe langa criza economica ce a afectat si industria gaming-ului, Blizzard mai are de luptat si cu principalul competitor, RIFT, lansat in martie. Compania ramane insa un landmark in domeniu, avand cel mai de succes joc de tip MMORPG. You are not allowed to view links. Register or Login

Evo.sh.:
      Poate ca a scazut putin numarul de jucatori de WoW, dar acest lucru era de asteptat, nu pentru ca este criza.. ci pentru ca este vara.

      Oricat de jucator inrait ai fi, vara oricum iti iei liber 1-2 saptamani pentru o vacanta, si cum in momentul de fatza suntem in plin sezon la mare, ma gandesc ca acesta scadere este un lucru normal si care oricum s'ar fi intamplat.

     In niciun caz nu cred k acei 5% , adik 600.000 de jucatori, s'au lasat de wow si s'au apucat de altceva, pentru ca de la lansarea WoW pana acum au trecut ani buni , si au existat si vor exista foarte multi pretendenti la titlul de "Best Fucking MMORPG in tha World". Toti acesti pretendenti la acest titlu vor trebui sa treaca de WoW, si cum pana acum nu s'a intamplat ( nici pe aproape )....
 
     Cred ca in fiecare am numarul de jucatori de WoW va scadea, dar mai apoi va creste si mai mult, pentu ca gamerii se lasa de un joc ( temporar ) doar ca sa incerce un altul.

    WoW va dainui mult timp de acum incolo. IMO

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View