Categorie General > Stiri Internationale

YouTube pune capat comentariilor anonime si ofensatoare

(1/1)

Pamico:
YouTube pune capat comentariilor anonime si ofensatoare

YouTube pune capat comentariilor anonime si ofensatoare care au transformat site-ul intr-un vest salbatic. YouTube a hotarat sa-si revizuiasca sistemul de comentarii pentru a reduce abundenta mesajelor anonime si ofensatoare care au luat cu asalt site-ul. Vorbind la conferinta Google I/O, directorul Dror Shimshowitz, a anuntat printre altele ca se lucreaza la o noua metoda pentru a opri aceste abuzuri.


Foto: YouTube

Dl. Shimshowitz si Google au refuzat sa dea amanunte concrete despre noua metoda. "Lucram pentru a imbunatatii sistemul de comentarii, deci speram ca in urmatoarele cateva luni sa putem rezolva aceasta problema", a spus domnul Shimshowitz.

Din unele surse, se pare ca utilizatorii vor avea posibilitatea sa inchida comentariile ofensatoare, dar asta va afecta intreaga comunitate nu numai comentariul respectiv. Dl. Shimshowitz a refuzat sa dea amanunte, iar un purtator de cuvant a dat explicatii foarte vagi. "Lucram pentru a imbunatatii sistemul de comentarii, cum de altfel lucram pentru a imbunatatii toate componentele site-ului YouTube", a spus acesta.

Sectiunea de comentarii de pe YouTube este recunoscuta ca fiind una de notorietate din acest punct de vedere, multitudinea mesajelor injurioase, facand din aceasta sectiune un cos de gunoi.

sursa: dailymail.co.uk/sciencetech

flavotec:
Era si timpul...

Pamico:
You are not allowed to view links. Register or LoginEra si timpul...

--- End quote ---

Da, dar din pacate nu numai YouTube e in situatia asta, ci multe alte mari publicatii. Daca te uiti pe la comentarii...te iei cu mainile de par.    ???

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View