Currently:
  • O2Amp - ochelarii care citesc emotiile de pe chipurile oamenilor 5 1

Categorie General > Stiinta si Tehnologie

O2Amp - ochelarii care citesc emotiile de pe chipurile oamenilor

(1/1)

Pamico:
"O2Amp" - ochelarii care citesc emotiile de pe chipurile oamenilor

Ochelarii "O2Amp" sunt noua realizare a celor de la laboratoarele 2AI. "O2Amp" sunt capabil sa citeasca starea de spirit si de sanatate a unei persoane, datorita modificarilor ce au loc la nivelul pielii. Ochelarii "O2Amp" ii dau posibilitatea utilizatorului sa interpreteze emotiile si starea de sanatate a altor persoane prin accentuarea diferentelor de culoare si luminozitate a pielii acestora.Inventia celor de la 2AI ofera aplicatii vaste in medicina acolo unde studiul echipei de cercetare s-a bazat pe trei tehnologii si anume: o tehnologie care ajuta la identificarea venelor amplificand perceptia asupra modulatiilor oxigenate de sub piele, un izolator de concentratie a hemoglobinei care amplifica perceptia asupra concentratiei de hemoglobina din sange si cea de a treia, un amplificator de oxigenare care combina cele mai importante caracteristici ale primelor doua.

"Ochelarii fac de fapt pielea oamenilor mai transparenta ceea ce permite o observare directa a modului in care circula sangele. Se pot observa cu usurinta eritemele, venele si simptomele cianozei de exemplu", spune Dl. Mark Changizi, directorul  departamentului de Cunoastere Umana a celor de la 2AI.

Pe langa avantajul pe care il aduce in medicina ochelarii "O2Amp" pot avea si alte utilizari. Armata si securitatea si-au exprimat deja interesul pentru noua tehnologie. Este usor de inteles de ce. O alta utilizare, speculeaza anumite persoane, ar putea fi si jocurile de noroc, in special poker, acolo unde va fi usor sa citesti emotiile adversarului. "O2Amp" se pot purta pur si simplu ca ca ochelari de soare, avand in plus avantajele enumerate mai sus.

"Insa cea mai mai mare utilizare o vor avea probabil in viata de zi cu zi, acolo unde oamenii vor dori sa citeasca emotiile semenilor lor", spune Dl Mark Changizi.

Mai jos aveti o harta cu spectrul de culori si semnificatiile fizice si emotionale atribuite diferitelor tonuri de piele vazute prin  ochelarii "O2Amp", asa cum le-au studiat si interpretat Dl Mark Changizi si echipa sa de cercetare.sursa: designboom.com

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View