La o cafea de vorba > Fenomenul OZN

Aniversarea a 65 de ani a cazului Roswell - Dezvaluiri

(1/1)

Pamico:
Aniversarea a 65 de ani a cazului Roswell - Dezvaluiri

Un fost agent CIA cu o indelungata cariera in cadrul acestei institutii, face declaratii cu ocazia aniversarii a 65 de ani a binecunoscutului caz Roswell. Acesta face dezvaluri cu ocazia descoperiirii unui document ascuns de CIA despre aterizarea presupuselor OZN-uri, spunand ca totul a fost real si s-a intamplat cu adevarat.

Adeptii teoriei conspiratiei sunt de parere ca trupurile gasite in interiorul navei prabusite au fost autopsiate, iar descoperirile din interiorul navei au dus la avantul tehnologiilor moderne. Agentul CIA, Dl. Chase Brandon spune ca documentul este ascuns intr-un seif din sediul agentiei Langley, Virginia.


Chase Brandon a lucrat pentru CIA 35 de ani si a supravegheat operatiuni sub acoperire in peste 70 de tari

"Era intr-o zona boltita, era o cutie care mi-a atras pe loc privirea. Pe ea scria mare Roswell. Am scotocit in cutie si dupa ce am vazut ce era in ea, am pus cutia la loc pe raft si am exclamat " Dumnezeul meu, s-a intamplat cu adevarat"", declara Chase Brandon.

"Nu a fost un balon meteorologic, a fost ceea ce oamenii au semnalat de la bun inceput, a fost o ambarcatiune care nu a venit de pe aceasta planeta" mai spune Dl. Brandon.

Dl. Brandon a vorbit la cea de a 65 aniversare a incidentului Roswell si spune ca a vazut probe directe si indubitabile intr-o zona super-securizata a sediului CIA din Langley.Dl. Chase Brandon a slujit timp de 25 de ani in elita serviciului ca ofiter sub acoperire si a luat parte la operatiuni ce tineau de terorism international, trafic de narcotice si cantrabanda cu arme.

Atunci cand a avut loc incidentul Roswell, autoritatile militare au emis un comunicat de presa, in care se spunea: "Cele mai multe zvonuri cu privire la "farfuria zburatoare" au devenit o certitudine, atunci cand ofiterii de informatii ai Grupului de bombardament 509 al Fortei Aeriene 8, situata pe aeroportul armatei din Roswell, a avut norocul sa intre in posesia acesteia".

La numai 24 de ore de la aceasta declaratie, fortele armate au revenit cu un nou comunicat in care se spunea ca discul cu pricina a fost de fapt un balon meteorologic care s-a prabusit la o ferma din apropiere. Umitor este faptul ca mass-media si publicul au acceptat la acea vreme explicatia fara alte intrebari. Acum, agenti cum este Dl. Brandon dar si altii, sunt chestionati "oficial" despre acst incident. Autor al mai multor carti de specialitate, Dl. Brandon spune ca nu poate sa dezaluie intru totul ce contine acea cutie, dar ceea ce a vazut a sters orice urma de indoiala asupra acelui incident.

"Cateva materiale scrise si cateva poze este tot ce pot sa va spun despre continutul acelei cutii pe care am decoperit-o", adeclarat Dl. Brandon pentru Huffington Post.
"Dar acela a fost momentul cand toate indoielile mele cu privire la acest incident s-au spulberat, si acum stiu ca totul a fost cat se poate de real", a continuat acesta.

Documentele anterioare facute publice, par sa sutina afirmatiile Dl. Brandon, si de asemenea scot in evidenta ca autoritatile americane au incearcat si inca mai incearca sa ascunda aceste dovezi.

Un memorandum care pare sa dovedeasca incidentul din New Mexico, a fost publicat de FBI. Biroul de investigatii a pus mii de fisiere la dipozitie intr-o resursa online numita Vault. Printre cei care au publicat memorandumul se afla si directorul Guy Hottel, agent special al Washinton-ului, responsabil cu munca de teren in perioada anilor 1950. In memoriu, agentul Hottel releva ca un anchetator Air Forece spune ca " cele trei "farfurii zburatoare" au fost recuperate in New Mexico".

Agentul Hottel mai spune: "Acestea au fost descrise ca fiind de forma circulara, cu partea din mijloc ridicata si cu un diametru de 15 m. Fiecare disc era ocupat de trei corpuri umanoide cu o inaltime de aproximativ 90 cm".
"Cadavrele au fost imbracate intr-o panza metalica de o textura foarte fina. Fiecare organism a fost bandajat intr-un mod similar cu cel al costumelor pilotilor de curse".

sursa: daily mail

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View