Hardware > Stiri IT Hardware

A aparut tableta pentru bebelusi! La ce ar putea sa o foloseasca?

(1/1)

Dementor:
Produsele Apple sunt concurate tot mai serios in ultima perioada. Cel mai nou concurent pentru iPad vine de la Vinci si este o tableta dedicata copiilor cu varsta cuprinsa intre zero si patru ani.

Dupa ce a suprins-o pe fiica sa jucandu-se cu smartphone-ul, doctorul Dan Yang a decis sa infiinteze o companie care sa creeze tablete pentru copii, informeaza You are not allowed to view links. Register or Login.

Vinci Tab are un cadru rosu fabricat din materiale non-toxice, ecran de 7 inch, procesor de 1GHz, 512 MB RAM, camera foto de 3 MP si sistem de operare Android 2.3.

Deoarece undele radio si cele electromagnetice ar putea dauna sanatatii copiilor, Vinci Tab nu are nici Wi-Fi si nici 3G. In lipsa acestor conexiuni, copiii vor putea utiliza tableta pentru a se juca, a asculta muzica si pentru a urmari filme.


Potrivit producatorului, autonomia bateriei este de sase ore.

Versiunea Vinci Tab cu capacitate de stocare de 4GB costa 390 de dolari, in timp ce versiunea de 8 GB poate fi achizitionata cu 480 de dolari. You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View