GSM - Telefoane > Stiri

Clueful - aplicatia Apple retrasa in mod misterios din App Store fara explicati

(1/1)

Pamico:
Clueful - aplicatia Apple retrasa in mod misterios din App Store fara explicatii

Clueful  este o aplicatie a celor de la Apple care spune utilizatorilor daca le-a fost incalcata confidentialitatea datelor. Cei care detin astfel de gadget-uri, deja stiu despre existenta ei. Numai ca acum Clueful nu mai este accesibila.Nici Apple si nici dezvoltatorii aplicatiei, Bitdefender Romania nu au vrut sa dea explicatii de ce dupa numai doua luni de la lansare Clueful a fost retrasa din App Store. Aplicatia a fost aprobata de ce de la Apple pe 22 Mai a.c., dar acum in mod misterios a fost luata decizia ca Clueful sa fie retrasa.

Un reprezentant Bitdefender a declarat:  "Apple a informat echipa de dezvoltare a produsului BitDefender ca acesta va fi eliminat - pentru motive pe care inca le studiem, dupa ce a fost aprobat în conformitate cu normele lor. Proprietarii de iPhone care folosesc deja Clueful pot continua să facă acest lucru."

Cei de la Apple nu au vrut sa faca nicio declaratie privind aceasta hotarare. Vorbind la lansarea aplicatiei Clueful, Catalin Cosoi, seful echipei de cercetare de la Bitdefender, a spus ca exista o mare cantitate de date pe care alte aplicatii le sustrag din telefoanele utilizatorilor, iar Clueful impiedica acest lucru, anuntandu-te cand se intampla acest lucru.

"Dezvoltatorii de aplicatii pot cere si primi accesul la locatia ta exacta, lista de contacte si alte informatii despre tine, atunci cand instalezi si folosesti produsele lor pe iPhone.", a mai spus Catalin Cosoi.

sursa: daily mail

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View