GSM - Telefoane > Symbian S40/S60

Fotografii mai bune pe telefonul mobil cu Zenis PhotoRite

(1/1)

Dementor:
Cu aceasta ocazie va vom prezenta un program foarte util in cazul in care sunteti nemultumiti de calitatea pozelor sau de optiunile pe care vi le ofera softul telefonului pe care il detineti in momentul in care folositi camera foto integrata in aparat.

Denumit Zensis PhotoRite, acest program va “ofera” o camera foto pe care s-ar putea sa nu o mai recunoasteti, singurul dezavantaj fiind o limitare a rezolutiei, indiferent de ceea ce “poate” senzorul telefonului, insa avantajele sunt multiple pentru ca din momentul instalarii sale aveti posibilitatea de a folosi diferite cadre foarte amuzante pentru a incadra persoanele fotografiate, de a imbunatati calitatea prin adaptarea luminozitatii din mediul fotografiat, si chiar posibilitatea de a crea efecte amuzante asupra celui fotografiat.

Acest program este foarte util telefoanelor mai vechi cu Symbian S60 3rd, sau telefoanelor noi cu acelasi sistem de operare, destinate segmentului business. You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View