ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: Robert Willingham - pilot in cadrul Air Force, face dezvaluiri privind intalnirea sa cu un OZN  (Read 1220 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3579
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Robert Willingham - pilot in cadrul Air Force, face dezvaluiri privind intalnirea sa cu un OZN

Dezvaluirile pilotului Air Force, Robert Willingham privind intalnirea sa cu un OZN, in timp ce pilota un avion F-86, au fost pulbicate intr-o carte aparuta la inceputul acestui an.

"Aceasta este o marturie socanta a unui martor ocular, care a vazut un OZN in statul Texas din Statele Unite. Robert Willingham, fost pilot in cadrul Air Force, atunci cand zbura pe un avion F-86 la West Texas, a vazut un obiect zburator "la fel de luminos ca o stea", care a trecut pe langa el si apoi a executat un viraj la 90 de grade, la o viteza de 3.200 de kilometri pe ora", scrie site-ul Message To Eagle.


Willingham a vizitat locul accidentului si a vazut un OZN urias argintiu, "lipit pe coasta unui deal". Robert Willingham a dezvaluit intalnirea din 1955, intr-o carte intitulata "Alt Roswell: Prabusirea unui OZN la granita dintre Texas si Mexic", scrisa de cercetatorii Noe Torres şi Ruben Uriarte.

"Este una dintre cele mai teribile povesti despre OZN-uri, pe care am auzit-o. Rareori avem un astfel de martor atat de credibil, al unui asemenea eveniment", a declarat Uriarte.

sursa: zf.ro


Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele