Totul despre filme > Filme noi si nu numai

Cloud Atlas - un caleidoscop despre existenta umana intr-un mod de neinteles

(1/1)

Pamico:
Cloud Atlas - un caleidoscop despre existenta umana intr-un mod de neinteles

Primul trailer de cinci minute pentru productia Cloud Atlas, ne prezinta o fantezie ce interconecteaza sase povestiri despre aceleasi suflete, reincarnate de-a lungul veacurilor, intr-un stil vizual unic.


Imagini din ultimul filmul regizat de Lana si Andy Wachowski (creatorii Matrix) si Tom Tykwer (Run Lola Run), intitulat Cloud Atlas au avut premiera online.
Previzualizarea ce ne-o ofera acestia este una greoaie si lunga de cinci minute si asa cum spune declaratia regizorilor filmul este un "caleidoscop despre existenta umana intr-un mod de neinteles".
Romanul sursa a lui David Mitchell publicat in 2004 pe care se bazeaza acest film, introduce in peisaj un notar imbolnavit (Ben Whishaw), ce face o calatorie pe marea polineziana in secolul al 19-lea, scriind despre experientele sale.


Povestea sare inainte in timp, unde un compozitor aspirant, de asemenea interpretat de Whishaw, descopera jurnalul notarului, in timp ce traieste alaturi de un compozitor (Jim Broadbent), care recunoaste piesa pe care elevul sau o canta... din visele lui.
Confuz?
Afla atunci ca Cloud Atlas se refera la vechile atlase de nori, instrumente esentiale la inceputurile istoriei meteorologiei, dar abordarea autorului romanului nu este deloc meteorologica, ci mai degraba una filozofica.

Scris sub forma unei serii de sase povestiri interconectate, Cloud Atlas ne va purta in diferite epoci, perioade de timp si tari.
Conform autorului, personajele principale ale fiecarei povestiri, sunt reincarnari ale aceluiasi suflet, ce sunt identificati cu ajutorul unui simplu semn de nastere.
Filmul de fapt incearca sa se refere la manifestarile in continua schimbare ale naturii umane.

Distributia include nume ca Tom Hanks, Halle Berry, Jim Broadbent, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Bae Doona, Ben Whishaw, James D'Arcy, Zhou Xun, Keith David, David Gyasi, Susan Sarandon si Hugh Grant.
Cloud Atlas va ajunge in cinematografe incepand cu data de 26 Octombrie 2012.


mai multe amanunte pe You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View