GSM - Telefoane > Sfaturi utile

Trei telefoane Android care nu ar trebui cumparate

(1/1)

Dementor:
La inceput a fost dumbphone-ul si lumea era multumita ca poate comunica, apoi a aparut smartphone-ul si lumea a vazut ca acest lucru e bun. Dar mai apoi a aparut sistemul de operare Android si omului i-a placut si mai mult. Dar nu toate telefoanele Android erau egale intre ele, fapt care a dat prilej pentru opinii pro si contra.

Cum nu toate erau atat de performante si aratoase ca un Nexus S 4G sau ca un Motorola Atrix (desi si impotriva acestora sunt destule de spus contra) s-a format un grup al telefoanelor codase, dupa cum spun cei de la You are not allowed to view links. Register or Login. Acestea fac parte dintre telefoanele pe care ei nu va recomanda sa le cumparati. Consiederentele sunt diferite, de la baterie slaba pana la tot felul de aplicatii inutile care umplu spatiu degeaba. Top-ul acesta este facut dupa parerea cititorilor site-ului, experiente personale, dar si review-uri.

Huawei m835 Ideos

Primul pe lista este Huawei m835 Ideos. Este intradevar un telefon foarte ieftin ceea ce nu este un lucru rau, dar stiti cum se spune: cat dai pe el atata face. Cei de la AndroidApps spun despre Ideos ca este unul dintre cele mai slabe telefoane care vin cu sistemul de operare al celor de la Google.

Faptul ca este un telefon destul de compact (4,1 inchi lungime si 2,2 inchi latime) este pus in umbra chiar de ecranul de 2,8 inchi, care face navigatul pe net si printre aplicatii, cel putin ciudat. Problema este amplificata si de faptul ca fabricantul nu a mai avut pana acum in portofoliu un smartphone.


Garminefone, GPS-ul telefon

Garminfone reprezinta incercarea creatorului celor mai bune sisteme de navigare prin satelit de a intra intr-o lume si asa foarte aglomerata a Androidului. La inceput a parut o idee foarte buna, dar se pare ca piata a contrazis aceasta tentativa. Telefonul nu s-a vandut atat de bine pe cat spera compania, de fapt a avut niste vanzari mult sub asteptari.

Ideea era de a aduce experienta Garmin pe Android, dar nu s-a luat in calcul faptul ca majoritatea telefoanelor au deja instalate pe ele Google Maps. Daca unul dintre marile avantaje ale Garminfone era ca lui ii mergea GPS-ul excelent, acum ca Google Maps functioneaza si offline acel avantaj a disparut.


Dell "Freak"

Ciudatenia tehnologiei poate fi considerat Dell Streak. Este un telefon? Este o tableta? Ce este? Cert este ca Streak este prea mare sa fie un telefon si prea mic sa fie o tableta. Si partea ciudata este ca acest gadget reuseste sa le combine foarte prost pe amandoua. Ce rost are sa ai un astfel de gadget pe post de telefon daca nu incape confortabil in buzunar? In termeni de calculator, este cert ca Dell Streak este net inferioara multor tablete.

Pana si cei de la Wall Street Journal au scrs despre Dell Streak ca este unul dintre cele mai slabe gadgeturi ale anului 2010. Desi update-ul de Android a facut din tableta/telefonul Dell un gadget ceva mai ok, se poate spune ca nici un sistem de operare oricat de bun ar fi el nu poate compensa la Streak forma lui "mutanta". Pana una alta suntem siguri ca astfel de telefoane vor mai aparea pe piata si, la fel, vor fi ocarate de alti editori.

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View