GSM - Telefoane > Nokia

Nokia C6 - o reusita marca Nokia

(1/1)

Dementor:
Nokia C6-01 este o combinatie puternica intre internet, retele sociale, filme, fotografii, muzica si harti. Noul dispozitiv pe Symbian 3 are un design compact, din otel inoxidabil si un touchscreen capacitiv AMOLED ClearBlack, de 3.2 inci, cu o rezolutie de 360 x 640 pixeli si 16M de culori.


In plus, toate specificatiile ecranului imbunatatesc vizualizarea outdoor, ofera culori mai puternice si un negru pur.

In randul detaliilor tehnice mai intra si camera foto de 8MP cu autofocus si flash LED dublu, care poate filma HD la 720p si conectivitatea GSM, Bluetooth 3.0 si WCDMA. Telefonul suporta atat reteaua GSM (850 / 900 / 1800 / 1900) cat si 3G HSDPA.


Desi memoria interna nu este una tocmai - 256 MB, aceasta poate fi marita cu ajutorul unui card de tip microSD cu o capacitate de pana la 32GB.


Noul Nokia C6-01 se prezinta totodata compatibil cu formatele video populare si Flash. In plus, Nokia a lansat o aplicatie open source Web TV pentru ca furnizorii sa isi indrepte serviciile Web TV catre dispozitivele Nokia cu Symbian 3.

Fisierele audio suportate de catre Nokia C6 sunt: MP3, WMA, WAV si eAAC, iar cele video sunt:  WMV, RealVideo si MP4;


Printre functiile de baza se mai numara si senzorii de proximitate si luminozitate, widgeturile si accelerometru.


Telefonul Nokia C6 va putea fi achizitionat la pretul de 260 de dolari. You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View