Categorie General > Stiri Internationale

Cum se pot determina preferintele sexuale doar privindu-te in ochi

(1/1)

Pamico:
Cum se pot determina preferintele sexuale doar privindu-te in ochiSe spune ca You are not allowed to view links. Register or Login sunt oglinda sufletului, iar cercetatorii confirma acest lucru venind cu dovezi in care arata ca ochii spun multe despre personalitatea fiecaruia. Studii recente facute pe un grup de barbati si femei care au asistat la vizionarea unor filme erotice, au aratat ca nivelul de dilatare a pupilelor se schimba in functie de gradul de excitare si preferintele sexuale ale subiectilor. Cercetatorii au putut astfel sa vada unde se incadreze subiectii in functie de preferintele lor sexuale, incepand cu cei homosexuali si terminand cu cei heterosexuali. Masuratorile au fost foarte precise si au dezvaluit cu mare exactitate preferintele fiecaruia.

Cercetari anterioare au explorat aceste mecanisme, fie prin intrebari directe puse subiectului despre orientarea sa sexuala, fie prin studierea organelor genitale in timpul excitatiei, o metoda destul de invaziva. Acum insa specialistii de la Cornell University, spun ca metoda studierii pupilelor unei persoane aflata in stare de excitatie, releva cu foarte mare exactitate gradul acesteia cat si orientarea sexuala a persoanei respective. Astfel, din grupul de persoane care a participat la test, barbati si femei, a reiesit faptul ca barbatii heterosexuali au fost atrasi in grneral de femei, in timp ce femeile heterosexuale au fost atrase aproape in egala masura de ambele sexe. Hopaaa !  :)

Gerulf Rieger, autorul principal al studiului si cercetator la Cornell, a declarat: "Am vrut sa gasim o metoda alternativa, care ar putea fi un indiciu automat al orientarii sexuale, dar fara sa fie la fel de invaziva ca metodele anterioare. Ochii sunt exact raspunsul de care aveam nevoie".

"Cu aceasta noua tehnologie, putem explora oreientarea sexuala a persoanelor care nu ar participa la un studiu prin metode mai invazive, cum sunt cei care au o cultura mai traditionalista de exemplu.  Acest lucru ne ofera o intelegere mult mai buna a modului in care sexualitatea este exprimata in diverse culturi din intreaga lume.", a mai spus acesta.

sursa: Daily Mail

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View