Software > Discutii

Google va penaliza site-urile care au continut piratat

(1/1)

Pamico:
Google va penaliza site-urile care au continut piratatGoogle a anuntat ca va modifica algoritmul motorului sau de cautare pentru a combate site-urile care detin continut piratat. Astfel site-urile care detin continut nelegal (filme, muzica, programe, etc.), vor fi retrogradate in lista de rezultate afisate. Numai in ultima luna Google s-a confruntat cu un numar de aproximativ 4 milioane de cereri de retragere a continutului nelegal. Mai mult decat pe tot parcursul anului 2009.

Site-urile in cauza care vor fi reclamate, vor fi in prealabil anuntate de Google, pentru a putea raspunde acuzatiilor de piraterie. Cei de la Hollywood s-au aratat foarte entuziasmati de initiativa Google si spera ca modificarile operate vor descuraja utilizatorii sa mai apeleze la produse piratate.

Vicepresedintele Amit Singhal spune ca retrogradarea in lista de rezultate nu inseamna automat ca aceste site-uri au incalcat drepturile de autor. Desi se va aplica retrogradarea, paginile nu vor fi eliminate total din lista de rezultate, decat daca se vor primi astfel de solicitari din partea proprietarilor de drept ai continuturilor, a mai spus acesta.

Modificarea va fi aplicata incepand de saptamana aceasta, a anuntat Google.

sursa: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View