Ladies only > Doamne si Domnisoare

De ce intotdeauna vrem fructul oprit?

(1/2) > >>

limarom:
Buna

este un subiect care a fost intotdeauna o necunoscuta pentru mine. majoritatea baietilor pe care i-am respins s-au tinut de capul meu foarte multi ani si invers, pe cei pe care-i voiam eu, m-au respins. oare de ce dorim intotdeuna fructul oprit? este asta o caracteristica specific umana sau pur si simplu tine de imaturitate? :nemultumire:

Pamico:
De ce intotdeauna vrem fructul oprit?

Hmmm, greu de spus ! Daca te referi la "fructul oprit" in mod generic, acesta putand lua orice forma, atunci poate este vorba despre fascinatia interzisului sau a necunoscutului. Daca e vorba despre oameni, eu cred ca ne nastem cu aceasta dorinta. Deci nu cred ca tine neaparat de maturitate. Si nu numai oamenii vor fructul oprit.  :)
Maturitatea in schimb iti da un plus de discernamant. Daca este sa mergem pe latura stiintifica, am putea spune ca asta tine de perpetuarea speciei, gasirea de catre femeie a barbatului cel mai frumos, cel mai destept, cel mai...cel, reciproca fiind valabila si pentru barbati. Deci e undeva in ADN-ul nostru.  :)

Cam asa vad eu lucrurile, nu sunt un mare specialist   ;D

vlavi:
Eu spun că în fiecare dintre noi, femeie sau bărbat, e ascuns un mic războinic, veşnic dispus să cucerească noi teritorii, să câştige câte o bătălie. Ficare cetate cucerită îţi aduce un soi de satisfacţie care, în cazul în care "cetatea" e un om, o numim plăcere, iubire sau... cum ne vine nouă în gând.
Fructul oprit, ca şi găina vecinului, e totdeauna mai interesant, mai gustos, mai colorat.
Nu ştiu dacă e bine să ne oprim şi să nu trecem mâna prin gard după fructul oprit.
Se zice că într-o viaţă de om trebuie să le încerci pe toate.
Numai că ar trebui să avem şi limite, altfel vom fi trecuţi în catastiful vieţii la rubrica "hoţi de sentimente".

vlavi:
Continui spunând că odată ce afli gustul fructului oprit parcă nu-ţi mai pare atât de interesant.
Îm, ce ziceţi?

Pamico:
You are not allowed to view links. Register or LoginContinui spunând că odată ce afli gustul fructului oprit parcă nu-ţi mai pare atât de interesant.
Îm, ce ziceţi?

--- End quote ---

Depinde de gust !  ;D 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version
Mobile View