Life & Style > Sanatate - Articole

Oral sex = Happy Women

(1/1)

Pamico:
Oral sex = Happy WomenSe pare ca studiile facute pe un esantion de 293 de femei de catre cercetatorii de la Universitatea de Stat din New York, vin sa confirme faptul ca sexul oral imbunatateste sanatatea si sporeste fericirea. A fost comparata viata sexuala a celor 293 de femei, fiind efectuate cercetari asupra substantelor din lichidul seminal si cum influenteaza acestea starea de spirit a doamnelor.

Din acelasi studiu mai reiese ca femeile care practica sexul neprotejat sunt mai putin depresive decat cela care folosesc prezervativ sau a celor care practica abstinenta, avand de asemenea si rezultate mai bune la testele cognitive. Cercetatorii avertizeaza insa ca practicarea sexului neprotejat este periculoasa.

Acest studiu vine in completarea  altui studiu mai vechi care a dezvaluit faptul ca lichidul seminal contine substante care au rol antidepresiv, iti imbunatatesc starea de spirit, cresc afectivitatea si imbunatatesc somnul.

Si toate astea deoarece lichidul seminal contine pe langa spermatozoizi si alte substante care au roluri multiple:

• Tirotropina - antidepresiv
• Oxitocina - imbunatateste starea de spirit
• Serotonina - antidepresiv
• Melatonina - imbunatateste somnul
• Cortizol - sporeste afectivitatea
• Estrona - imbunatateste starea de spirit

Studiul a scos in evidenta faptul ca femeile active sexual si cele care practica sexul oral, sunt mai fericite si de asemenea starea de spirit este in stransa legatura cu cantitatea de lichid seminal din corpul lor.

Mai multe amanunte aici: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View