Life & Style > Arta si Personalitati

Jean-Paul Bourdier - Bodyscapes - Fotografii analogice

(1/1)

Pamico:
Jean-Paul Bourdier - Bodyscapes - Fotografii analogiceJean-Paul Bourdier a studiat la scoala de arte frumoase din Versailles si Universitatea din Illinois la Urbana-Champaign. Pe langa faptul ca este un mare pictor, el a mai fost designer de productie si co-producator al celor doua filme You are not allowed to view links. Register or Login.  Din 1976, Jean Paul a predat arhitectura in Senegal si in multe universitati din SUA. In prezent este profesor de arhitectura si arta fotografica la Universitatea Berkeley din California si are in lucru mai multe proiecte de carti vizuale.

Toate fotografiile pe care le veti urmari mai jos sunt inregistrate pe film analogic. Intr-o lume a manipularii si efectelor vizuale digitale, fotografia analogica nu mai este un proces folosit pentru ceea ce eu numesc "fotografie de pus in scena", spune Jean-Paul Bourdier.
Operele de arta creativa si vibranta, sunt realizate cu trupuri umane pictate care se deplaseaza prin unele dintre cele mai diverse peisaje de pe Pamant.

"Am investit deja peste 300.000 dolari in acest proiect de la începutul anului 2000 si am mai imprumutat 20.000 dolari care se adauga la cei 30.000 necesari pentru a acoperi costurile de editare si imprimare.", a mai spus Jean-Paul.


You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View