Currently:
  • uWand - telecomanda intuitiva de la Philips 5 1

Categorie General > Stiinta si Tehnologie

uWand - telecomanda intuitiva de la Philips

(1/1)

Pamico:
uWand - telecomanda intuitiva de la PhilipsIn ultimul timp televizoarele au evoluat foarte mult oferind o multitudine de facilitati utilizatorilor. Nu acelasi lucru se poate spune si despre telecomenzi. Iata insa ca Philips cauta sa schimbe acest lucru si a prezentat la IFA 2012 o telecomanda inteligenta cu doar trei butoane si comanda prin gesturi.

uWand functioneaza foarte asemanator cu Nintendo Wii, cu o interfata "point-and-click" si control bazat pe gesturi. O camera IR de mici dimensiuni incorporata, sincronizeaza telecomanda cu unul sau mai multe receptoare pozitionate langa televizor. Telespectatorii pot folosi uWand ca pe orice telecomanda obisnuita, avand toate functiile necesare, in plus pot controla cu ajutorul ei caracterele dintr-un joc video.

Ca si Wii, uWand foloseste gesturile. Utilizatorii pot inclina telecomanda pentru a parcurge meniurile, pentru a regla volumul, sau chiar a se misca intr-un spatiu 3D pentru a interactiona cu obiectele de pe ecran. Miscarea este detectata prin aceeasi camera IR, astfel incat nu este nevoie de accelerometru sau giroscop. Unele modele pot include de asemenea o tastatura QWERTY, pentru a cauta continut, sau pentru utilizarea cu diferite alte aplicatii.uWand ar putea schimba modul in care oamenii interactioneaza cu televizoarele. De asemenea compania doreste ca tehnologia uWand sa fie implementata si de alti producatori, astfel ca aceasta sa nu fie limitata numai la produsele Philips. Urmariti mai jos un filmulet demonstrativ.You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View