Categorie General > Stiinta si Tehnologie

Pioneer CDJ-2000nexus - primul DJ Wi-Fi multi player

(1/1)

Pamico:
Pioneer CDJ-2000nexus - primul DJ Wi-Fi multi playerPioneer a lansat un nou model de CDJ care se alatura unei game vaste de astfel de instrumente pentru DJ profesionisti. Noul model se numeste CDJ-2000nexus. Pe langa alte imbunatatiri aduse noului model, se remarca conectivitatea Wi-Fi. Pioneer are o istorie lunga in realizarea unor astfel de playere care imita discurile de vinil transpuse pe CD sau in fisiere audio digitale.

Cu noua optiune Wi-Fi, DJ-ii se pot conecta de la distanta cu ajutorul unui smartphone sau calculator folosind softul dedicat inclus. Software-ul ofera de asemenea optiuni pentru crearea de playlist-uri, cue, loop si analiza formei de unda.

CDJ-2000nexus are posibilitatea de a citi fisiere media prin USB si optiune pentru card de memorie, precum si iesiri audio pentru boxe. De asemenea CDJ-2000nexus dispune de un ecran LCD color de 6.1 inch unde DJ-ii pot urmari informatiile cele mai importante. Pioneer a reproiectat complet si GUI-ul (graphical user interface), pentru a face instrumentul mai functional si mai usor de inteles. Astfel pe afisaj apar titlurile melodiilor, grafica albumului, forma de unda pentru fiecare melodie si poate face zoom pana la cinci niveluri deiferite pentru detalii si analiza.O alta caracteristica notabila este "Beat Sync" care permite sincronizarea cu alt player prin actionarea unui singur buton. De asemenea exista si optiunea "Sleep mode" care ofera posibilitatea mentinerii in mod silentios a melodiei in background in timp ce se efectueaza alte operatii. CDJ-2000nexus va ajunge pe piata la sfarsitul acestei luni la un pret de 2399$.You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View