Software > Antivirus si Securitate

Antivirus Free Edition de la Bitdefender

(1/1)

Pamico:
Antivirus Free Edition de la BitdefenderBitdefender Antivirus Free Edition este o solutie antivirus gratuita ce utilizeaza cele mai avansate tehnologii, oferind siguranta maxima, minim de resurse consumate, zero configurari si zero intreruperi, spun cei de la Bitdefender pe pagina lor.

Bitdefender Antivirus Free Edition include modulele de baza din versiunea platita: Antivirus, Antiphising si Antispyware, oferind o buna protectie in timp real a calculatorului. Insa trebuie sa stiti ca pe langa aceste avantaje Antivirus Free Edition are si un dezavantaj. Este conceput astfel incat utilizatorul sa nu trebuiasca sa intervina asupra setarilor si configurarilor, deciziile luandu-le aproape in totalitate antivirusul. De aici rezulta riscul ca in cazul unei alarme false, vei asista neputincios la stergerea fisierului sau fisierelor respective, desi el/ele nu sunt virusi.

In concluzie, Bitdefender Antivirus Free Edition este o solutie foarte buna pentru utilizatorul de rand caruia nu-i place sau nu stie sa seteze si sa configureze un astfel de soft, dar trebuie tinut cont de riscul expus mai sus.

Produsul este disponibil gratuit doar in Romania si poate fi descarcat de aici: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View