Currently:
  • Un nou clip pentru filmul sci-fi DREDD 4 1

Totul despre filme > Filme noi si nu numai

Un nou clip pentru filmul sci-fi DREDD

(1/1)

Pamico:
Un nou clip pentru filmul sci-fi DREDD


Filmul futurist neo-noir, cu uimitoare secvenţe lente şi acţiune rapidă, îl are în centrul atenţiei pe Judge Dredd (Karl Urban), caracterul celebru al benzilor de desene animate concepute de John Wagner şi Carlos Ezquerra.
Povestea lui Dredd are loc într-un posibil viitor, pe un Pământ care a trecut printr-un război atomic, unde supravieţuitorii trăiesc în oraşe gigant, care protejează cetăţenii de pământul blestemat, un deşert radioactiv populat de mutanţi.
În super oraşul Mega-City One, există o nouă epidemie ce afectează populaţia: o dependentă dată de un drog ce afectează percepţia realităţii ce poartă un numele strategic, Slo-Mo (SlowMotion) şi ce are producţia şi furnizarea controlată în întregime de personajul Ma-Ma (Lena Headey).


Singura forţă în stare să ţină piept infractorilor în Mega City One sunt poliţiştii urbani numiţi "judecătorii", care posedă competenţe combinate de judecător, juriu şi călău instant.
În timpul unei zile normale la locul de muncă, Dredd primeşte sarcina de a instrui şi de a evalua un nou recrut cu puternice abilităţi psihice, datorate unei mutaţii genetice pe nume Cassandra Anderson (Olivia Thirlby).
Dredd este din start un film total diferit faţă de cel cu Sylvester Stallone din 1995 şi cred că fanii benzilor desenate cu Judecătorul Dredd vor fi super încântaţi de această abordare a universului futurist, plin de violenţă. Ceilalţi, pregătiţi-vă pentru o porţie de violenţă crudă şi foarte stilizată.


-"Eu sunt legea.", spune Karl Urban (Dredd) şi după cum veţi putea vedea din noul clip, nu există nici o îndoială, Karl Urban redă personajul Dredd cum nu se poate mai bine, inspirând autoritate şi o furie reprimată, ce îl face să domine ecranul în totalitate.
Judge Dredd devine personajul dur al peliculei, dar în acelaşi timp devine şi eroul de care toată lumea are nevoie la sfârşitul zilei.

Dredd va ajunge pe ecrane începând cu data de 21 Septembrie.


mai multe despre filme pe: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View