Categorie General > Parteneri

Colaborare

(1/1)

cazareoferta:
You are not allowed to view links. Register or Login  își propune să promoveze turismul romanesc, sprijinind pe de o parte unitățile de cazare din toată țara, iar pe de alta parte, pe posibilii dumneavoastra clienți, turiștii, care pot astfel să se informeze despre ofertele de cazare și atracțiile turistice din zonă.

       Vom transmite permanent, pe diverse căi, mesaje destinate informării potențialilor clienților asupra produselor turistice. Adaptat unui segment diverși de turiști pe site-ul You are not allowed to view links. Register or Login veți găsi toate informațiile necesare pentru planificarea unei vacanțe.

 Noi consideram ca publicitatea online este cea mai eficientă metodă de promovare, și pentru ca suntem la început de drum, vom testa impactul acesteia impreună, oferindu-vă astfel posibilitatea să vă postați ofertele de cazare, gratuit.

 "Traiul nemijlocit în natură, chiar și pentru cateva zile, te ajută să vezi viața în culori mai optimiste, să respiri mai bine, să gândești mai liber, să zâmbești mai mul, să traiești cu mai multa încredere și curaj fiecare secundă. Este o alta lume, mai firească, mai pură. Alaturate-i-te!


Vino ca turist, pleacă ca prieten!"

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View