Software > Stiri IT Software

Internet Explorer 8 ramane fara suport de la Google

(1/1)

Pamico:
Internet Explorer 8 ramane fara suport de la GoogleGoogle a anuntat ca nu va mai oferi suport pentru Internet Explorer 8, ultima versiune de IE care functioneaza pe Windows XP, utilizatorii acestui browser pierzand astfel accesul la aplicatiile Google, ca Google Docs, Google Calendar sau Google Drive.

Intr-o postare pe blog, Google a legat schimbarea de politica pe care a instituit-o in 2011, cand a decis sa ofere suport doar pentru utlimele doua versiuni de browser aparute. Astfel, Internet Explorer 9 si Internet Explorer 10, vor fi singurele versiuni suportate de aplicatiile Google.

Utilizatorii de Windows XP vor fi cei mai afectati de schimbare. Scolile, companiile sau alte institutii care folosesc aplicatiile Google, vor fi nevoite sa aleaga intre schimbarea sistemului de operare sau schimbarea browserului (Mozilla, Chrome, etc.).

Google spune ca schimbarea este facuta pentru a tine pasul cu dezvoltarea browserelor, Chrome putand avea de castigat din aceasta mutare, dar cel mai probabil, principalul beneficiar va fi Microsoft, care ar putea inregistra o crestere a vanzarilor pentru Windows 7.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View